En stor takk fra mennesker som får hjelp til å leve (100720)


EN STOR TAKK FRA MENNESKER SOM FÅR HJELP TIL Å LEVE.

DERSOM DU VIL HJELPE SLIK AT SOSIALSENTERET LADA FORTSATT KAN BRINGE HJELP TIL DE SOM LIDER NØD, KAN DU BENYTTE KONTO NR. 3080 32 71530.

Kjære Steinar og Alfhild, god ettermiddag!

Vi i vår åndelige gruppe ber for deg og Alfhild. Steinar, Gud vil styre alt, du og Alfhild er store medmennesker – dere bærer på skuldrene en veldig stor byrde med å jobbe med Russland. Vi ser at dette er en stor belastning og ikke alle orker det. Tusen takk for at dere ikke forlater oss ennå!

Situasjonen i Russland på coronovirus er ugunstig. Mange bærere som ikke bruker verneutstyr og smitter andre mennesker. St.Petersburg er på første plass i forekomst, i Vyborg er ikke situasjonen bedre. Hvis det ikke er andre bølge, håper vi å forbedre situasjonen.

Steinar, tusen takk for bønnene du sendte meg, for din kondolanse med den tidlige død til min mann Paul. Jeg leste nøye alle referansene til Bibelen, og det ble litt lettere for meg.

Det er veldig vanskelig å miste personen du har bodd sammen med fra ungdom til voksen alder. Han var en god ektemann og en god far. Ta vare på hverandre du og Alfhild. Jeg ønsker dere alt godt i livet sammen. Vi elsker og respekterer deg veldig.  Steinar, jeg ber om tillatelse til en felles ferie for teamet vårt fra 20. juli.

I dag sender vi deg en finansiell rapport og en rapport om samarbeid med publikum for å yte bistand fra oppdraget for å hjelpe Russland.

Til tross for pandemien, jobber vi.

Halvårsrapport 2020

– Til sammen 105 personer med nedsatt funksjonsevne og pensjonister blir betjent.

– Utstedte klær (150 kg.) Og dagligvaresett (70 stk.)

– Det ble gitt ut penger under tilpasningsprogrammet – 240 000 rubler (40 personer.)

Aktiviteter Bibeltime med eldre: 21 leksjoner

Familiehjelpsprogram: 61 familier, inkludert 135 barn.

Konsultasjoner om sosiale og juridiske spørsmål, klærassistanse: 106 familier.

Dagligvaresett for 12 familier.

Vi vil sende deg informasjon om åndelige aktiviteter på mandag.

Med respekt og kjærlighet

Galina og ansatte.