Informasjon og takk fra Dikoni 090620


Kjære norske venner!

Fond «Dikony» er en veldedig organisasjon som ligger i byen Vyborg. Vi hjelper barn i vanskelige livssituasjoner. For øyeblikket har vi 29 barn som bor fast hos oss. Dette er barn som fikk en ekstremt vanskelig livssituasjon. For eksempel har vi et barn som bodde i 2 år på en kirkegård sammen med foreldrene fordi de ikke hadde noen andre steder å bo. Ellers har vi fem barn fra en familie hvor mor drepte far mens barna så på. Flere av våre barn har opplevd mye vold hjemme, både moralsk og fysisk. Hvert barn har sin egen sterke historie.

Vi tar imot barn i de vanskeligste situasjoner som enten ikke har noen steder å bo eller situasjonen i familien er så vanskelig at foreldrene ikke har nok penger til å kjøpe mat til sine barn. Også hjelper vi til 200 familier med materiell, juridisk og psykologisk støtte. Dette er familier med flere barn og med svært lav inntekt som vi hjelper med klær, mat og andre materielle ting de har behov for.

Omsorg og støtte fra Norge  kan ikke verdsettes nok. Stiftelsen “Hjelp til Russland” har støttet “Dikoni” i 7 år nå. I tillegg til månedlig støtte mottar vi støtte for flere enkelt barn (hovedsakelig medisinsk behandling og operasjoner) eller konkrete prosjekter (leirer og fester i høytider for barn). For oss er det ekstremt viktig ikke bare med materiell støtte, men også deres bønner og velsignelser for barna våre. I løpet av denne perioden har vi hjulpet til over 500 familier!

Vi kan drive dette arbeid og hjelpe barn hver dag på grunn av deres store hjerter som har omsorg for medmennesker og vil utvikle Guds rike i denne verden!

Døren vår står alltid åpen og vi inviterer alle på besøk til oss når som helst! Velkommen! Kom og besøk oss! Da vil dere se mirakler med deres egne øyne. Nemlig hvordan kjærlighet og omsorg forandrer barn.

Med stor klem og takknemlighet for all omsorg, støtte, hjelp og bønn,

både store og små på «Dikoni»