Steinar Harila skriver 060620


Kjære gode venner!

Denne helgen skulle vi etter planen komme hjem fra en hjelpesendings tur til Russland. Slik ble det ikke på grunn av Korona situasjonen. Det er trist og ikke lett å tenke på for oss nå. Disse turene gjør noe med oss alle. Selv om jeg har reist der langt over 100 ganger opplever jeg at alle reiser er spesielle. Men jeg tror det er verst for våre venner som trenger oss, både store og små.
Vi har nå store utfordringer i arbeidet der. Alle de prosjektene vi støtter må ha pengene til rett tid for at de skal kunne drive videre. Vi hadde ønsker og planer om nye prosjekter som nå ikke er mulig å gjennomføre på grunn av situasjonen. Vi må ha et kraftig løft i gavene om vi skal kunne gjøre noe med de prosjektene som det er spørsmål om. Men alt dette står i Guds hand. Stor takk til alle som står med i bønn og offer!! Vi driver fremdeles arbeidet uten lønnede arbeidere i Norge. Det som kommer inn går til de prosjektene som skal ha de. Om noen kan tenke seg å støtte arbeidet med penger så kan du sende det på Vipps 59695 eller bank giro: 3080.32.71530.
Så et bønneemne til: På tirsdag 9. juni kl. 20.00 har jeg blitt sport om å være med på Studio direkte på TV Visjon Norge. Om dere har litt tid. Kunne dere huske på å be for meg og programmet? At Gud får sin vilje med den.
Takknemlig hilsen

Steinar