Rapport fra sosialsenteret Lada (040620)


God dag kjære Steinar og Alfhild! Takk for brevet ditt!
Situasjonen i Vyborg distriktet er svært farlig. Vyborg og distriktet ligger i den røde sone. Vi er redde for å leve!!! I Sovetsky er det også folk som var smittet. En venn av Andrei, som heter Vadim Bochkarnikov. Han bor i Sovietsky og jobber som direktør på felles badstue var smittet og syk. Steinar, vi fortsetter å jobbe og hjelpe mennesker! Vi sender noen bilder som vedlegg.

Kjære Steinar og Alfhild! Vi har organisert en åndelig gruppe av ansatte på Lada.
Gruppen er ledet av Marina Fedorova. Hun fullførte et første kurs på et Åndelig Seminar. Vi har organisert møter og ber sammen. Samtidig har vi vår daglige bibeltime hver morgen. ,Vi samles før arbeid, leser Bibelen og ber sammen. Vel, vår kjære, så langt er ikke nyhetene så gode som vi skulle ønske, men det er slik det er nå.

 

Må Gud velsigne hele familien deres.

 

Med respekt og kjærlighet,
Galina og alle ansatte.