Brev og bilder fra sosialsenteret Lada (190520)


God dag kjære Steinar!

I denne forferdelige tid, når alle mennesker i hele verden har det vanskelig, organiserer vi en hjelpebegivenhet som heter “Norge hjelper til Russland av Steinar Harila”. Vi fokuserte hovedsakelig på å hjelpe fattige mennesker som ikke kan forsørge seg selv, og på store familier med flere barn som ikke har nok penger til å kjøpe mat. Situasjonen i Sankt Petersburg er svært vanskelig, i Leningradskaja fylke er litt lettere, men vi ønsker å ha det bedre enn nå. Vi ber og håper at Herren vil hjelpe oss til å overleve i denne vanskelige tiden. Det verste er at en stor andel mennesker døde både av den eldre og yngre generasjon. Noen ganger rammer denne sykdommen også barn. Vi skal sende deg noen bilder. Takk, Steinar at stiftelsen “Hjelp til Russland” finnes, takk for deg og Alfhild, mennesker som ber for andre og samtidig gir hjelp til de som er i nød! Og vi gir denne hjelpen videre. Vi sier til alle hvor hjelpen kommer fra og folk er veldig takknemlig.

Kjære dere! Vi skal hilse mye til dere begge to på vegne av Andrei og Mark!

Andrei var kjempe glad over å få en gratulasjon fra deg. Han fortalte meg at han likte spesielt de meget kloke ord fra Bibelen. Og han ba meg om å si tusen takk til deg og Alfhild. Han ønsker dere det beste og Guds velsignelse!

Mark er også veldig takknemlig til deg, Steinar, for de fine ord fra Bibelen.  Mark sa at han følte en viss lettelse i sitt hjerte og i sitt arbeid. Han sender deg også en takk og en stor hilsen.

Alle ansatte på “Lada” bukker langt ned og du må ta imot vår takknemlighet. Tusen takk for det du gjør! Amen. Må Gud velsignelse dere.
Vi alle håper på det gode med Guds hjelp.

Steinar, vi går gjennom en vanskelig tid på Lada nå. Karina sin mor døde, hun var en veldig god dame. Vi er alle lei oss når det gjelder dette. Vil du være så snill å be om at Jesus vil ta henne inn i Sitt himmelske rike.

Vel, her er et brev, og dette brevet er ikke helt lykkelig. Tilgi oss, vær så snill.

Guds velsignelse.

Med respekt og kjærlighet,

Galina og alle ansatte