Fra Mirja Vypyralenko 26.10.19


For publisering på Facebook og i kontakt:

“Den 12. oktober 2019 skjedde åpningen av prosjektet til veldedighetsstiftelsen” Spring Sun ” The Bible and Agricultural Center “Sower”.

Fra 12. til 13. oktober ble det holdt et seminar “Praktisk kristendom” for diakonale ministre, der rundt 20 personer deltok. På lørdag ble Pavel Tsvetkovs inntreden i Vocation, Irina Makkonens Biblical Foundations of Diaconia, Alexander Smirnovs Diaconia Today, et foredrag fra en representant for Anonyme alkoholikere og en nattverdsgudstjeneste. Denne travle dagen ble avsluttet med Taises bønnetjeneste.

Under et besøk i House of Care and Farm, fortalte Valeria Alexandrova historien om deres opprettelse av det norske veldedighetsfondet “Hjelp til Russland”, samt om barnebyen “Spring Sun”, der seminaret fant sted. Dmitry Sviridov gjennomførte en omvisning på gården, presenterte hva som er gjort og hva som er planlagt gjort i fremtiden.

Et nytt møte skal finne sted i november, og deltakerne ser frem til å fortsette kurset. “

Lørdag 26. oktober 2019 kl 3:39 kl. 03:00 fra Mirja Vypyralenko <mirja@inbox.ru>: