Litt fra Steinars besøk på Vårsol 1/8-4/8-19


Så er viktige møter på Barnebyen “Vårsol” over. Jeg fikk med meg min gamle tolk fra mange år tilbake Galina Sakharova, et flott gjensyn. Så kom mor og far fra den første familien som flyttet inn på “Vårsol” på besøk. De har 10 barn. De bodde før under helt umenneskelige forhold. Dette fortalte de om nå også. De bor nå i Finland. De gikk så langt at de sa de nærmest var reddet av Barnebyen “Vårsol”. Så sang Elvira så nydelig for oss. Vi er nå blitt hjertevenner med hele familien. På bildene ser dere også en annen god venn, Biskop Arre Kuukauppi. Farmen er i utvikling som dere ser på bilder. 40 mål med poteter er sådd. De driver nå med bier, der var kaniner, og kyllinger. I dag reiser vi på nye møter til “Agape”. Dette er et lite glimt fra en travel og krevende arbeidsdag. Takk for forbønn. Takk til dere som var på møtene og bevirket til gode løsninger. Nå venter vi på mange som melder seg på hjelpesendingsturen i november. Men vi må ha påmeldingene nå. Hilsen en takknemlig tjener for Jesus og medmennesker.

Steinar

 

 

Tolken Galina

 

Mor og far i den første familien på Vårsol.

 

Biskop Arri Kuukauppi

 

 

    

 

Fiskedammen

De første vekstene i det nye drivhuset

Han har ansvar for kyllingdriften

Dmitri og Polina har en stor tjeneste blant beboerne på Vårsol; bl.a. med idrettsaktiviteter, sang og bibelgrupper.