Takkebrev fra Barnesykehuset 140519


God dag kjære norske venner!

I dag har vi brukt de pengene dere ga oss. Tusen takk!

Vi har kjøpt en mikrobølgeovn, en vannkoker og en liten hårføner til leger og sykepleier på barneavdeling i sykehuset vårt. Også hadde vi litt penger til overs, og vi har brukt de til å kjøpe 30 pakker med multivitaminer “Komplivit”. Dessverre i år har vi opplevd forsinkelse med finansiering på innkjøp av medikamenter. Barna er svake etter vinteren og etter bruk av anti-tuberkulose medisin, derfor har vi brukt resten av pengene til å kjøpe vitaminer til barna, det blir nok for 1 måned. Tusen takk til Steinar og HTR for omsorg og hjelp!

Ønsker dere alt godt og lykke til i alle deres saker og prosjekter!

Vi er alltid glade for å treffe dere!

Må Gud velsigne dere alle og gi dere nåde!

 

Med stor takknemlighet og vennlig hilsen,

begge Tatianer fra Barnesykehuset