Takknemlighet etter turen 08.05.19


Kjære gode venner!
Vi kom hjem fra Russland i går kveld. La meg bare få si at dette ble noe stort i min verden. Sangen og musikken på konsertene som Helge Harila, Håkon Skagen og hans sønn Arne Kristian Eide Skagen fikk formidle var noe som gikk til hjertene i Russland. På mange og ulike måter kom det til uttrykk. Vi så det gjennom tårer, glede og når det ble utrykt i ord. Jeg fikk formidle det jeg hadde på seminaret for prester og ektefeller. Videre talte jeg på Gudstjeneste og hilsener på ulike konserter. Jeg er bare så takknemlig for at jeg fikk oppleve dette. Kunne skrive mye om dette men har ikke tid nå. Jeg skal nok prøve meg med noe senere.
I morgen reiser jeg til Danmark sammen med Trond Gundersen og Blå kors. Der skal vi ha møte i Hirtshals. På Fredag reiser jeg til Nærbø. Der skal jeg være et vitne for min frelser på basaren som blir kl. 19.00.
På søndag skal jeg tale på Frikstad Bedehus kl. 11.00.
Om noen vil be for meg og samlingene så er jeg takknemlig for det.

Stenar Harila