Tur til Russland 1.-7.mai 2019 (2)


Steinar skriver:

Kjære gode venner. Har ikke hatt tid til noen form for oppdatering før et glimt nå. Med få ord og noen bilder. Kjempetøff grensepassering denne gangen. Nå på Vårsol. I går hadde jeg seminaret for prestene og deres koner. “Guds hjelp i tjenesten”. Omvisning i St.Petersburg. Så må jeg ut fra mitt hjerte få si at den kirken Helge skulle ha og hadde konsert i er så spesiell at det på alle måter etter mitt hode kan kalles et Guds mirakel. Hele menigheten er helt ny. Kirken eldgammel, varmen fikk vi fra to byggtørkere. Dette kan ikke beskrives. Men for en konsert. Dette skulle jeg unnet mange i Norge og få oppleve. Sangen og musikken var så stort og mektig at jeg i allefall takker Jesus for dette. I dag venter nye opplevelser. Helge og musikerne skal ha to konserter og samling med barna på Vårsol. Og de eldre på Omsorgssenteret. Legger ut noen bilder. Fra den merkelige kirken. I Russland sier de at de vil lage film av konsertene..