Israelstur med bl.a. besøk på Neve Michael 07.03.19


Steinar skriver:

Så er vi i Jerusalem igjen. Første kvelden hadde vi en bli kjent kveld. Der vi fikk høre ei av de Jødene vi har hjulpet fra Russland til Israel. Dette vitnesbyrdet gjorde et sterkt inntrykk på mange av oss. Så startet den første hele dagen i Israel på Gordons Golgata. Der fikk vi ha en velsignet Nattverdstund. Etter dette reiste vi til Barnebyen Neve Michael. Alltid en stor opplevelse å være der. De er så inderlig takknemlige for at vi er deres trofaste venner som støtter de og hjelper de med å holde oppe og å drive stedet. Alfhild og jeg fikk her noe av det fineste vi kan tenke oss med en spesiell tekst med velsignelse over oss, familie og hjemmet. Vi var inne på de bomberommene vi har finansiert på krisesenteret. Fikk innføring i et fantastisk arbeid de driver der. Så avsluttet vi dagen med et besøk på Ben Jehuda. Så lar vi bilder tale for seg.

 

Her fra Gordons Golgata:

Neve Michael:

Appelsintransport:

Ben Jehuda: