Steinar skriver 25.01.19


Kjære gode venner!
Takk til alle dere som kom på møtene vi fikk ha sammen med Ivan og Igor.
Mange har takket for møtene og det som ble formidlet på dem. Godt å kjenne på at en kan gå i oppgaver som en ser at Jesus har ordnet med for meg og andre. Mange har også fortalt om sine møter med Jesus på møtene. I natt reiste Ivan, Igor og tolken Sveta til Russland. Kan vi huske dem i bønn.
Så må jeg få utfordre dere litt til. Vi har en reise til Israel 6. – 20. mars. En 14 dagers tur. Direkte fly fra Gardermoen til Ben Gurion flyplass i Israel. Vi blir 3 netter i Jerusalem før vi reiser til solfylte Eilat, Vi har enda ledige fly seter. De skulle vi gjerne fylt opp snarest mulig. Er dette noe for deg så ta kontakt med meg på mail eller telefon snarest mulig.
Mailadresse: sharila@online.no
Tlf: 92267031
Mvh
Steinar