Nov 2018 – Hjelpesendingstur – rapport 7


23.11.18 Steinar skriver

Så er vi kommet til den siste dagen i Russland for denne gang. Her er bilder av gruppa på Hotell Moskva i St. Petersburg. På et av bildene synger vi i lobbyen. Så kom vi til Nytt Liv Senteret. Hvor vi fikk høre ufattelige historier. Om liv i fornedrelse og en stor redning og frelse. Vi fikk synge og jeg fikk forkynne evangeliet. Ufattelig for meg, men hele plattformen fyltes av mennesker som søkte hjelp. Lederen sa til gruppa vår at ca. 30 % av de søkte frelse og hjelp for første gang. Etter møte kjørte vi gjennom grensen til Estland. Vi er nå i Tallin. I dag skal vi oppleve Julemarkedet her, før vi går om bord i båten som tar oss til Stockholm. Jeg er ufattelig takknemlig for alt vi fikk oppleve på denne turen. Takknemlig for at jeg fikk være med en så fin gruppe, nydelige mennesker som jeg tror Gud har utvalgt til denne tjenesten. Jeg sier bare takk at også jeg fikk være med. Gud velsigne våre venner i Russland og denne flotte gruppa. Hilsen en takknemlig tjener for Jesus og medmennesker.
Steinar.

 

Her synger den norske gruppa i lobbyen på hotell Moskva

Her fra Nytt Liv senteret: