Besøk av borgermester Andrey N. Nekrasov 260918


Dette skriver varaordfører Jørgen H. Kristiansen i Kristiansand kommune:

Hyggelig møte i dag med ordfører Andrey N. Nekrasov fra den russiske byen Sovetsky i Leningrad Oblast. Han og kona besøker Steinar Harila i forbindelse med det store arbeidet som Stiftelsen Hjelp til Russland driver i området der. Stolt over å ha Steinar Harila som innbygger i Kristiansand. Han og stiftelsen sprer mye varme og hjerte i vårt naboland Russland.👍❤️

Steinar skriver:

Så må vi takke for venne besøket av Borgermester Andrey og Rita Nekrasov. Det har vært en glede å ha dere her. Dele felleskap å vise dere litt av Kristiansand. Takk til varaordfører Jørgen Kristiansen som tok imot oss og hadde en nydelig innføring om Kristiansand. Trivelig var det også med båtturen. Der fisket vi makrell som vi senere fikk til middag. Ellers lar vi bildene tale for seg. Gleder oss til å møte dere med gruppa vår i Sovjetski i november.