Norsk gruppe besøker Neve Michael 071018


Dette skriver Steinar Harila på Facebook:

Så fikk vi en nydelig og for noen av oss en nesten uvirkelig dag. Vi var først i Cesarea var havets akvadukter. Deretter reiste vi til et av våre kjære samarbeids prosjekter, Barnebyen Neve Michael. På bildene ser dere gruppa og noen av lederne der. Vi ble vist rundt og kjente hvordan situasjonen for mange barn tok tak i hjertene våre. Noen barn måtte av sikkerhets hensyn spise før de andre barna. Vi er med og skaper rammer for et bedre liv for ufattelig mange barn og familier. Vi ble også denne gangen tatt med til en ny mur som dere skal få se bilde av. Jeg ble bedt om å avduke en liten tavle kan jeg kalle det. Det var en takk til noen av de som hjelper Neve Michael. Dere vil se bilde av dette. Denne dagen kom der noen fra gruppa vår og fortalte om at Jesus hadde rørt ved deres kropp. Vi har ufattelig gode samvær her.

Ved avdukingen av denne, som kom som et sjokk på meg, måtte jeg si at Alfhild og jeg er som spaden i hånda til en som rydder snø. Vi er bare tjenere for Jesus og dere som gjør det mulig. Her er små tavler i takknemlighet over dem som er redskaper til og gjør det mulig å drive Neve Michael. Så sa de at vi var blant dem. Ufattelig.