Vårsol (190918)


16.09. В Весеннем солнце прошёл праздник поздравления Именинников июля ,августа и сентября , дети участвовали в конкурсах , именинники получили подарки , было праздничное чаепитие , а в конце дети просматривали мультик на тему Христианская жизнь овощей  . Дмитрий Свиридов и Алексей помогли нам устроить детям просмотр мультиков .

Dette kom fra Vårsol i dag. Der er så stor aktivitet at det må gi oss stor grunn til takknemlighet.

Mvh Steinar

6.09. På Vårsol var det en feiring med gratulasjoner til de som hadde bursdag i juli, august og september. Barna deltok i konkurranser, bursdagsbarna mottok gaver, det var en fin tefest, og til slutt så barna på en tegneserie over temaet: “grønnsakenes kristne liv”. Dmitry Sviridov og Alexey hjalp oss med å ordne det slik at barna kunne se tegneserien.