Konfirmanttur til Russland (del 5)


Steinar skriver den 11.08.18

Bilder fra Barnebyen Vårsol og fra en dag i St. Petersburg. Da vi kom til Vårsol fikk vi god middag. Deretter en kveldssamling. Våre ungdommer sang og ble intervjuet. Flotte vitnesbyrd. Mange ba om forbønn. Så til siste dagen på reisen vår. Vi stoppet på Nytt Liv Senteret. Her fikk i sannhet høre hvordan “tyven” stjeler livet fra mennesker. Vi hørte om liv i den største fornedrelse i rus. Men så fikk vi se å høre om hvordan Jesus frelser, setter fri og gjenoppretter ødelagte liv. På møte innbød vi til frelse og forbønn. Plattformen ble overfylt av mennesker som ville søke hjelp fra Jesus. Konfirmantene våre, ledere og foreldre ba for mange som i nød søkte himmelens hjelp. Det er vel stort at ungdommene våre får be til Jesus med mennesker som vil bli frelst. Det har disse konfirmanter ledere og foreldre gjort på denne turen. Deretter kjørte vi til Tallin og tok inn på et hotell midt I gamle byen. Kjære foreldre og foresatte. Dere har grunn til å være takknemlige og stolte som har så flotte ungdommer. Jeg har ikke opplevd noe negativt, bare positive opplevelser med flott ungdom, ledere og foreldre. Jeg er takknemlig for at dere ville ha meg med. Takk til dere alle.

Barna på “Vårsol”

 

Dimitri og jeg. Vil noen hjelpe meg med penger slik at jeg kan ta han og kona med til Israel i Oktober. De arbeider så mye at de trenger en ladestasjon nå. Det er viktig.

Utsikt over St. Petersburg fra tårnet på Isaacs-katedralen.

Lederen på Nytt Liv og meg

På Nytt Liv senteret

Så kommer noen bilder av personer som forteller om en fryktelig vond bakgrunn, og en stor frelse.

Tallinn