Konfirmanttur til Russland (del 3)


Steinar skriver 7.8.18:

Etter bibelundervisningen reiste vi i dag til Sovjetski og kom til sosialsenteret Lada som vi driver. Jeg synes det er en fin måte å synliggjøre våre ord på når vi praktiserer å ta oss av mennesker i livskriser. Etter at vi fikk en innføring i arbeidet på Lada ved direktøren Galina. Så ble det landskamper i volleyball. Middag på Lada. Deretter besøkte vi mange hjem. Delte ut mat til familiene. Vi fikk igjen oppleve ev ubeskrivelig nød. Noe måtte jeg bare love hjelp til uten at vi har penger til det. En enslig mor opplevde at barnet som nå er litt over 2 år. Trenger hjelp som ingen vil gi. Barnet kan ikke leve uten hjelp. Håper vi klarer det jeg måtte love. Nå legger jeg ut noen bilder som jeg har fått tillatelse til å legge ut offentlig. Jeg er så takknemlige som får reise her med en så nydelig gruppe. I morgen reiser vi til Taitsa.