Fra hjelpesendingsturen (25.05.- 03.06.18)


(Kilde: Steinar Harila, Facebook)

Så er vi på vei med ny hjelpesending til Russland. Nå har vi hatt en veldig varm og god start på turen. Maten på båten smakte godt slik det alltid gjør. Nå har vi en fantastisk reise gjennom skjærgården. I morgen kjører vi inn til Russland. Der venter det antakelig en fullsatt kirke til første møte. Så går det slag i slag. Takk for forbønn. Vi har en lengsel og ønske å få være Jesu utsendinger der vi reiser.

Så går første dagen mot slutten. Reisa inn gjennom tolla gikk uten noe problem. Gud velsignet alt på underfullt vis. Første møte med Invalide forbundet er ubeskrivelig. Mange, antakelig veldig mange kom til tro på Jesus. Kirken var helt fullsatt. Vår gruppe måtte sitte foran alteret. Vi er alle fylt med takk.

Aleksey vitner om sin store redningsmann Jesus Kristus. 12 år som narkoman, satt fri av Jesus:

 

Vasily Lukin ønsker oss velkommen til Agape. Han blir tolket av Svetlana Andrianova. En fantastisk dag. Vi lar bildene tale i kveld:

På møte hos jødene:

En messiansk jøde Vera Mattelmäki synger på møte i den Lutherske Kirke i Vyborg:

Her på møte i den Lutherske Kirke i Vyborg. Mye sterkt skjedde her. Ei dame fortalte om at hun på et tidligere møte ba om forbønn for en alvorlig kreft diagnose. Nå hadde legene erklært henne frisk.

I går besøkte vi Barnesykehuset, Dikony som er hjem for Gatebarn og møte i Baptistkirken. Vi lar bildene tale om sterke, varme og meningsfylte opplevelser:
Barnesykehuset:
Dikoni:

Baptistkirken:

I dag besøkte vi Lada senteret, alltid en stor opplevelse. Takk at vi også på en synlig måte kan forkynne Kristus. Praktisere Jesu omsorg i møte med mennesker som trenger hans omsorg. Stormøte i “Klubben”, mange ber om forbønn. Godt å høre Borgermesteren med sterke ord ønske oss velkommen.
Så reiste vi til Primorsk. Der fikk vi en varm og God kveld.

Galina, direktør på Lada senteret hadde mye på hjerte. Takk Galina.

Barna synger.

Borgermesteren ønsker oss velkommen til møte i “Klubben”, en varm og god hilsen fra min gode venn Andrei.

 

 

I Primorsk:  Presten Sergej sammen med tolken vår Svetlana.

Flott å være sammen med deg Ivan. Han er meget syk og trenger vår forbønn.

I dag var vi på Barnebyen”Vårsol” i Taitsa. Omsorgsenteret for eldre og en liten tur innom farmen. Så lar vi bare bildene tale for seg:

Så er vi kommet til den siste dagen i Russland. Her står gruppa i lobbyen på hotell Moskva. Vi sang for turistene. Det ble godt mottatt. Så kjørte vi til Nytt liv senteret. Mange sterke vitnesbyrd. Mange søkte frelse på møte der. Så kan bildene tale før seg. Hjerte er fylt med takk etter en flott reise.