Julehilsen fra “Lada” desember 2017


Kjære Steinar, god ettermiddag! Hei til Alfhild, vi vil virkelig se henne frisk, hei til alle norske venner. Vi gratulerer igjen, gledelig jul! Guds velsignelser for alle.

Steinar, vi ønsket på vegne av deg god jul og godt nyttår til alle dere hjelper gjennom oss. Folk er veldig takknemlige for deg, sender hilsener og ønsker alt det beste. Vi er alle takknemlige for deg, for ditt hyggelige hjerte og ønsket om å hjelpe folk.

“Lada” er ferdig med året med god ytelse. I november åpnet vi et nytt program ved felles innsats, hvor vi alle begynte å jobbe på frivillig basis. Dette er målrettet bistand til fattige familier med barn og enslige gamle mennesker. Det kalles “Ta vare på folk i en vanskelig livssituasjon.” Dette arbeidet foregår i fellesskap med administrasjonen i landsbyen Sovjetsky. Dette programmet omfattet hele vår region: Sovjetsky, Tokarevo, Dyatlovo, Vysotsk og Sokolinsky. Vi identifiserer familier som er i nød for å gi dem hjelp. Takk for alle gaver som vi mottar fra dere gjennom Jesus Kristus og som vi kan sende videre til mennesker. I går tok vi ferie – jul. Organiserte et møte med forskjellige generasjoner, en konsert og mat for barn og eldre. Vår søndagsskole får fart. Regnskapsarbeidet utføres systematisk og korrekt – dette ble vist av Justisdepartementet. Senere sender vi deg en årsrapport, så vi må sende alle betalingsdokumenter for året.

Med respekt og kjærlighet, Galina og alle ansatte i “Lada”