Julehilsen fra Master desember 2017


Kjære venner og styremedlemmer av Stiftelsen “Hjelp til Russland”:

Steinar Harila, Hanne Risvold, Sigbjørn Handeland, Einar Frustøl, Eivind Vestøl og Jostein Morlandstø! Alle norske mennesker som deltar i prosjekter på Russlands territorium, uansett om noen har gitt penger bare en gang eller har gjort noe arbeid bare en gang, alle dere!

På tvers av den viktigste kristne høytid, vi som jobber sammen med dere på disse fantastiske prosjektene vil vise dere vår hjertelige takknemlighet for deres enestående tjeneste og for deres omtanker for oss – russerne, for all den enorme hjelpen til de mennesker som bor i nød i landet vårt, for all den hjelp som er gjort allerede og som vil bli gjort i fremtiden.

Dette året var ikke enkelt i det hele tatt, året ga oss både glede av det vi fikk og problemer og de hindringene som er uunngåelige når man jobber i Russland. Men vi tror på dere, deres kristne prestasjon inspirerer oss og vi er glade for å være sammen med dere. Må Herren vår sende til deres hus velstand, fred og velferd, må Han gi dere den ufattelige energi til å gjøre gode gjerninger og spre Kristus kjærlighet videre.

Ønsker dere et langt liv, god helse til dere, deres barn og deres kjære.

Ønsker dere en riktig God Jul !

Konstantin, Gennady, Mirja, Sergei