Bibelferie i Bibelens land mars 2018 (24.10.17)


Kjære gode venner!
Nettopp hjemkommet fra en aldeles nydelig reise til Israel i serien
«Bibelferie i Bibelens land». Vi er ydmyke og takknemlige for at så mange som 110 personer ble med oss, og med så positive tilbakemeldinger gir det oss frimodighet til å legge opp nye tilbud. Noen fikk dessverre ikke plass på grunn av at de kom for sent med påmeldingen og der var fullt.
Nå er det tid for å melde seg på til en ny tur i serien «Bibelferie i Bibelens land» Det blir en 14 dagers vinter ferie tur i tiden 10 – 24 mars 2018. Da blir det først en stans i Jerusalem med program der og et besøk på Barnebyen Neve Michael. Etter Jerusalem kjører vi til Eilat. Vi stopper ved Dødehavet for et bad før vi kjører gjennom Aravadalen og til Eilat. Vi skal bo på ett hotell hele tiden,. På Hotel Nova Like er der suiter med altan til alle, om vi melder oss på i tide. Suitene inneholder: stue, soverom, bad og en kjøkkenkrok. Fra Eilat legger vi opp tilbud på utflukter til ulike mål. Petra i Jordan, Timna Park med Tabernaklet, båttur på Rødehavet, Undervannsobservatoriet og ulike turer i ørkenen. Dette kan du melde deg på separat om du ønsker. Ellers er det tilbud om Bibelundervisning og samlinger på hotellet.
På hele turen er frokost og middag inkludert i prisen. Her er også flyskatt og tips inkludert.
Prisen er kr. 18.800. Ved påmelding betaler du kr. 3000 til konto nr. 3000.33.62538
Velkommen med om dette er noe for deg!
Mvh
Steinar