Nytt Liv senteret ber om hjelp (04.10.17)


Er det noen som kan hjelpe med å betale for kull til vinteren?

Dersom du kan tenke deg å være med å finansiere dette kan du betale til konto 3080 32 71530 eller Vipps til nr. 59695


Kjære Steinar og stiftelsen «Hjelp til Russland»!

Takker deg og hele Stiftelsen for deres trofasthet og store innsats til redning av mennesker som var dømt til døden. Vi står sammen med dere i flere år og driver vår felles oppgave som Herren vår ga oss å gjøre. I løpet av flere år vi føler deres omsorg! Sammen hjelper vi de mennesker som er glemt av alle og som har ingen andre som vil hjelpe dem. På denne måten står vi sammen i den tjeneste Herren ga oss.           

Hvert år øker antallet på mennesker som var reddet av døden og som har fått håp for et nytt fri liv! En stor del av dette er deres tjeneste og deres innsats! I 2017 ble det født to barn i senteret vårt:  gutten heter Alaksandr og jenta heter Kristina. Dette er frukt av vårt felles arbeid slik som 360 nyopprettede familier med 700 barn som var født. For i dag på Senteret vårt (både landsbyen Kotly og landsbyen Preobrazhenka, Kingisepp distrikt, Leningradskaja fylke) bor 186 voksne og 23 barn i forskjellig alder.           

I dette året har vi fortsatt modernisering av vårt oppvarmings system. Har skiftet flere deler i oppvarmings kjeler, har skiftet flere detaljer i andre deler i systemet. Alt dette må redusere utgifter til oppvarming av våre bygg i denne vinter-vår sesongen.

For den nye oppvarmingssesongen 2017-2018 trenger vi ca 700 tonn kull. I år selskapet «RosTerminalUgol» som vi kjøpte kull tidligere med rabatt og med billig pris på levering har nektet handling med oss videre på grunn av endringer i den økonomiske og politiske situasjonen i landet vårt. Disse endringene har også påvirket våre økonomiske muligheter, derfor i år kan vi betale bare 4 060 euro som er 10% av det totale beløpet. Prisen på den nødvendige mengden av kull med levering er 40 600 euro.

Vi ber dere å hjelpe oss i denne saken, kan dere vurdere bønnen vår å finansiere senteret og tjenesten vår i 36540 euro til å kjøpe og transportere kull til senteret vårt? Vi har spurt alle organisasjoner og våre venner om hjelp, men i den vanskelig politisk og økonomisk situasjon i landet vårt ingen kunne hjelpe oss. Vi vet at dere har mange tusen som dere hjelper, at dere har flere prosjekter som dere støtter stadig og et stort nytt prosjekt og vi forstår godt at dere har det ikke enkelt heller. Men vi ber til dere med siste håp, snart kommer vinter og vi er stor krise.

 Må Herren velsigne hver eneste mennesker som støtter deres arbeid!

 Hver vinter når er det mørkt og kaldt har vi det lyst og varmt i alle våre lokaler og rom bare på grunn av deres omsorg og støtte. Og vi takker Herren vår for at Han ga oss dere som venner og ønsker dere stor og varm velsignelse!

«Berg dem som føres til døden,
  hold igjen dem som vakler mot retterstedet!»
 Salomos ordspråk 24:11

Med ærlighet og brødres kjærlighet,
Sergei Matevosjan – direktør av Nytt Liv senteret