Takkebrev og bilder fra Nytt Liv Senteret 21.08.17


Kjære norske venner!

Stor hilsen til dere fra alle på Nytt Liv senteret!

Vi er veldig glade i dere og takker Herren vår at vi har slike venner som dere! Takk for all hjelp og støtte, vennskap og forbønn, takk for deres gode hjerter og omsorg! Tusen takk for at dere er så trofaste og har hjulpet oss i mange år med å kjøpe kull til å varme våre hus og bygninger på høsten og vinteren!

Vi vil takke dere spesielt for fantastisk fine klær! Spesielt for bukser!  Alle våre frivillig arbeidere, rehabilitanter og ungdommer fikk mulighet å velge seg 2 nye bukser. Gjennom dere sender Gud både voksne og barn utrolig fine klær!

Tusen hjertelig takk og Guds velsignelse til alle dere! 

Alle personene på bildene har en bakgrunn i Rus. Nå er de satt fri i Jesu navn.  I dag er noen av dem ansatt på Nytt Liv og hjelper andre.