Takkebrev fra Lada 14.08.17


Stor hilsen til Alfhild og styremedlemmer!

Takk for brevet som vi fikk hvor du skriver etter styremøte i HTR. Vi er helt enige med deg at vi må lese Evangeliet. Vi gjør alt som er mulig i denne retning. For eksempel har vi hver dag om morgenen bibeltime på Lada senteret. Vi har organisert en bibelgruppe hvor mennesker leser Bibelen og fordyper seg i den; gruppen ledes av Nina Zakharova. Vi har en god begynnelse og skal utvikle denne siden av arbeidet vårt.

Vi driver arbeid med gamle mennesker i det nye programmet som heter «Med hele vårt hjerte vil vi hjelpe dere», der våre arbeidere ikke bare hjelper folk, men også ber sammen med hvert eneste menneske. 11. august har jeg og Karina vært i Tokarevo og i Djatlovo, vi besøkte og snakket med hvert menneske som er med i dette programmet. Folk er veldig glade for at «Lada» har åpnet slikt program og er svært takknemlige til deg Steinar.

Vi sender til deg et takkebrev fra disse mennesker og noen bilder.

Guds velsignelse.  Med respekt og kjærlighet,

«Lada senteret»: Galina, Karina, Tatiana, Galina, Nina og Anatoly

TAKKEBREV

Kjære Steinar!

Vi er gamle mennesker, mange av oss kan ikke selv gå ut av hjemmet. Vi har flere sykdommer etter et langt og tungt liv som gjør at behovet vårt er stort: vi trenger hjelp til å rengjøre husene våre, kjøpe dagligvarer og medisiner, betale regninger – alt dette er svært vanskelig å gjøre selv i vår tilstand.

Vi takker mye for dette programmet som dere har begynt og betaler, takk for at det finnes mennesker som vil behandle oss.

Vi er veldig glade og takker deg av hele vårt hjerte! Herren har sendt deg til oss og vi takker Gud for deg! Ønsker deg god helse og lykke til i alle dine saker, ønsker også god helse til familien din og alle som hjelper deg i arbeidet ditt!»

Flere underskrifter av mennesker som bor i landsbyene Tokarevo og Djatlovo og tettsted Sovetsky med navn og adresse.