Vil du bli med til Israel i oktober? (12.07.17)


Hei dere!  I går 11.7. lastet vi en trailer som kjørte østover med mye velsignelse. I dag vil jeg gjerne invitere dere som det passer for å bli med på vår reise til Israel 6.-20. Oktober 2017. Det er et opplegg vi har kjørt mange år. Vi kaller det «Bibelferie i Bibelens land» Vi bor på et hotell i Netanja hele tiden. Derfra er det lagt opp tilbud med utflukter til store deler av Israel. Vi skal gå i Jerusalem marsjen under løvhyttefesten. Du kan delta på det av programmet som du ønsker eller du kan la det være. Det er et ferie opplegg der vi forsøker å koble inn på våre åndelige røtter. Vi besøker også Barnebyen Neve Michael som vi støtter. Der er ca. 300 barn. Nå er det tid for påmelding. Der er enda ledige plasser. Pris: kr. 18.800,- for 14 dagers tur. Det inkluderer frokost og middag alle dager, Tips og flyplass avgift. Noen av utfluktene er også med i den prisen, men ikke alle. Reiseledere er: Alfhild og Steinar Harila, Sidsel Østerkløft som er leder for Ester gruppen i Norge. Velkommen med.

Steinar Harila

Trykk HER for mer informasjon

For påmelding klikk HER