Brev og bilder fra Barnesanatoriet 26.04.17


Kjære venner!

Med stor glede venter vi på besøk fra dere!

Vi er veldig takknemlig for all hjelp og omsorg!

Sensor rommet nå er den kjæreste plassen for barna, de leker der og har time med psykolog. De liker seg så godt der at de vil være der hele tiden.   Renovering og innkjøp av all innredning til dette rommet er en fantastisk gave fra dere! Barna våre har aldri opplevd noe så fint før. Våre ansatte gir barna omsorg og varmen som de mangler hjemme og på barnehjem.

Tusen takk for støtte til garderobe rom, de er renovert, vi la der varme i gulvet og monterte varmeapparater. Så i denne vinteren var både klær og sko tørre og varme. Barna har alltid tørre føtter og kan bruke uteklær flere ganger om dagen, før måtte de vente til neste dag.

Hvert av deres besøk er en stor glede for barna våre. Både barn og ansatte setter stor pris på deres vennskap og passer godt på alt dere har gjort for oss. Nå har det gått 10 år siden renovering av barnas etasjer, men de er fortsatt de fineste og vakreste plasser på sykehuset vårt.

Sender dere noe bilder.

Stor hilsen fra barna og ansatte!