Brev fra Hava – Leder for barnehjemmet Neve Michael i Israel 15.02.15.


Vi har mottatt følgende brev fra daglig leder for barnehjemmet Neve Michael i Israel. Barnehjemmet blir støttet av stiftelsen Hjelp til Russland. Brevet sendes til Steinar og Alhild på vegne av alle våre givere som støtter dette prosjektet i Israel. Hjelp til Russland er dypt takknmelig til alle våre gode givere. For å støtte vårt prosjekt KLIKK HER

…………………

Kjære Steinar og Alfhild,

Jeg tenker på dere ofte fordi dere gir våre barn en fantastisk liv. Hva skulle vi gjort uten dere?

Uten dere ville vi ikke være i stand til å starte det nye prosjekt- å renovere og innrede en gammel bygning som vi sårt trenger for våre barn.

Uten dere ville barna i bygningen ikke ha noen steder å gå, fordi Neve Michael er den eneste virkelige hjem de har.

Mange av disse barna er foreldreløse, mange har ikke engang har en adresse fordi de ikke har et fysisk hjem som de kan kalle sitt eget.

Mange har ikke  foreldre som kommer på besøk. Mange har foreldre, men de får ikke lov til å komme.

Dette er barn som Gud har sendt til oss, slik at vi kan hjelpe dem. Dette fordi det er ingen andre der ute som gjør det. Gud har gitt oss en sjanse til å gjøre noe så spesielt for sine barn.

Dette er gutter og jenter som har blitt neglisjert, som kommer til oss med blåmerker og arr, som har vært fysisk, seksuelt følelsesmessig misbrukt hjemme.

Dette er de vakre barn som har vokst opp i en traumatisk rundt fordi foreldrene er i fengsel, narkomane, prostituerte, mordere ..

Men dette er de fantastiske barn som vil vokse opp til å bli leger, lærere, medlemmer av parlamentet, og bare vanlig gode mennesker .. .DETTE ER PGA DERE OG DERES GODE HJERTE.. TAKK GUD AT VI HAR DERE OG TAKK GUD for at dere har OMSORG !!!

Dette er en stor prosjekt- men en så viktig en.
Jeg har nylig deltatt på en konferanse i Israel om barn i risiko .. og én melding var viktigheten av å gi disse barna et fint sted å vokse opp i.  Spesielt siden vi har så mange gutter og jenter som bor hos oss for 8, 10, 12 år.

Når de forlater oss, kan de ikke ta sin seng med dem, eller  hyller eller  TV – men de vil være klar til å bli økonomisk uavhengige gode borgere og de vil ha en sjanse til å få en vakker familie. De vil ha fantastiske minner som vil fylle deres hjerter, og de vil vite at dere hadde en stor rolle i dette.

Vi sender dere takknemlighet og kjærlighet og beundring. Vi er beæret over å ha dere som vår partner ..
Kjærlighet, Hava og barn

 

Neve Michel  15.02.15. nr 5 Neve Michael 15.02.15. nr 4 Neve Michael 15.02.15. nr 3 Neve Michael 15.02.15.nr 2 Neve Michael 15.02.15. nr 1