Bønn om hjelp fra Neve Michael


Kjære Steinar og Alfhild,

Vi er veldig spente på deres besøk til oss. Dere og deres støttespillere er en så stor del av Neve Michael. Vi trenger dere, og vi er avhengige av dere. Vi kan ikke gjøre det alene. Neve Michael er det eneste barnehjemmet i hele landet som har to krisesentre på stedet.

Dette betyr at de hardeste tilfeller i hele Israel blir sendt til oss. Vi får barn fra sosialtjenestens velferdskontorer over hele landet … så vel som barn sendt til oss fra rettsdommere.

Vi har slike triste og forferdelige historier og mange barn kommer til oss i traumer.

Vi har en liten jente med en forferdelig historie. Hennes bror begikk selvmord i hæren. Hans far er hennes stefar og han drepte moren foran øynene hennes. Hun har ingen igjen, og vi må lege hennes ødelagte sjel. Vi kan bare gjøre dette med profesjonell hjelp.

Velferdsdepartementet gir oss ikke nok penger til å gjøre det. Vi har brukt så mye penger på leger, psykologer, psykiatere og terapier. Uten disse tjenestene barna ikke kan gå videre i livet.

VÆR SÅ SNILL Å FORTSETTE OG HJELPE OSS.

Vi får bare 10-15 dollar i måneden for å kle hvert barn. Vi trenger absolutt mye mer. Deres donasjoner og støtte kan hjelpe oss så mye. Og vi får bare 15 shekel per dag per barn for mat. Dette er umulig, og når vi får hjelp fra deg er det så fantastisk.

Om sommeren er barna er med oss, og vi får svært lite penger til sommerleir- programmet. Vi må holde dem opptatt og lykkelige. Og husk, vi får barn gjennom hele året. Forrige uke flyttet en liten gutt inn i et av familiehjemmene.

Vi trenger virkelig deres støtte. Vi kan ikke gjøre det vi gjør uten dere. Nå er våre barns akuttmottak fylt med nye barn som har gått gjennom et helvete i sine hjem. Vi må gi dem en oase av trygghet og kjærlighet. Og dere er våre partnere.

Kjærlighet fra Neve Michael.

Hava.