Fra basaren i Flekkefjord


Fra vinter i Kristiansand kjørte kombibussen til noe mer vårlige forhold i Flekkefjord. Alle setene i bussen var fylt opp med folk som ville på basar. Sjåføren vår, Oddleiv Almedal, førte oss trygt frem og tilbake. God stemning i bussen. Ved frikirka i Trøngsla hvor basaren skulle være, sto det mye varer som skulle inn i bussen for å bli tatt med tilbake til lageret i Skibåsen. Klær og annet som vil glede mange mennesker som mangler det vi har overflod av i vårt land.

Vi ble varmt tatt i mot av en dugnadsgjeng som vi bare må ta av oss hatten for. Dette er folk som lager basar to ganger i året! Det disse basarene innbringer blir til en uvurderlig hjelp for de fattigste av de fattige i vårt naboland.

Hanne Risvold ledet sammenkomsten på en veldig fin måte og åpnet møtet med å ønske varmt velkommen. Hun minnet oss bl.a. om at det vi gjør for vår neste, det gjør vi for Jesus. Hun leste Jesu ord om dette i Matt.25. Vondt var det å se en film som viser hvor grusomme forhold det er på flere sykehus og institusjoner i Russland. Steinar Harila fortalte oppmuntrende om arbeidet som HTR ved Guds nåde og ledelse får drive. Det er stor velvilje og åpenhet i Russland. Gud har åpnet dører som har virket totalt stengte sett med menneskelige øyne. Han talte videre alvorlig om situasjonen i vårt land når Guds ord ikke lenger er rettesnoren, men tilpasses folkemeningene. Han har likevel ikke mistet troen på at vekkelser vil skje dersom Gud drøyer med å komme.

Hanne Risvold

 

Jan Robert Madsen sang vakkert til gitar- og pianoakkompagnement. To av sangene har han skrevet selv. Fantastisk innhold i disse, den siste var om Guds store nåde. Godt å bli minnet om.

Jan Robert Madsen

 

 

Vi samlet oss rundt bordene og der fikk vi servert nydelige smørbrød, kaffe og kaker. Litt av en innsats av kjøkkengjengen!

Loddsalg og trekning. Masse flotte gevinster. Mange av disse var strikket eller laget på annen måte.

Tusen takk til alle som gjorde denne kvelden både god og meningsfull.

Vi fikk på veien hjem vite at det kom inn mellom 60 og 70 tusen kroner til dette viktige arbeidet.

11.2.17 I.S.