Boka “Mannen som går gjennom stengte dører”


Kjære gode venner.
Dette er en bok som er skrevet på Russisk. Og oversatt til Norsk. Den er skrevet av en russer Konstantin Tikhonov med flere. Den vil fortelle om hvordan russiske øyne ser på det arbeidet vi har drevet og driver i Russland gjennom mange år. Gir et sterkt bilde av ulike utfordringer som er overvunnet i bønn. Viser også korrupsjon angrepene vi har møtt. Men hvordan vi ved Guds Nåde har seiret til denne dag. Den gir også et glimt av forholdet mellom ortodoks kristendom og deres møte med kristne fra Norge. Spennende bok som du kan bestille hos Steinar Harila tlf. 92267031 mail. sharila@online.no
Mvh Steinar

Jeg kan også si at all inntekt ved salg av boken går i sin helhet til arbeidet vi driver. Ikke noe til meg. Bare så det er tydelig.