Tanker etter en arbeidstur


Dette skriver Steinar:

Kjære gode venner!
Vi er nå kommet hjem fra Russland etter en kjempestor og viktig reise.
Vi fikk gjennomføre byggekontroll og komme med og utveksle tanker om arbeidet. Store drøftelser om matproduksjonen. I den sammenheng ser det ut til at vi kan starte opp med et høyskole-tilbud, der Landbruksskole og Bibelskole blir samme skole. Barn fra fattige forhold og barn fra Barnehjem og lignende kan her få utdanning med eksamen. Deretter vil vi hjelpe de ut til områder i Russland som tjenere for vår Frelser.
Mange planer ble drøftet og lagt trygt i Jesu gode hender. Dørene for arbeidet vårt i Russland er vidåpne. Vil noe hjelpe oss i forbønn og med penger til å gå inn gjennom de åpne dører er det stort. Innvielsen av Omsorgssenteret blir 25. mai 2017. Nå må vi skaffe og finansiere møbler og kjøkkenutstyr til prosjektet.
Kontonr er: 3080.32.71530