Bilder og takkehilsen fra Vårsol


Glede og takknemlighet hos barn og voksne i barnebyen Vårsol.

Barna fryder seg over julegavene fra Norge!

Bildene er fra bedehuset på Vårsol.

Se nedenfor hva de skriver.

 

 

 

 

 

Oversettelse av brevet til venstre:

Til kjære og ærede Steinar og våre venner fra Norge!

Vi – beboere på barnebyen “Vårsol” vil takke dere og alle nordmenn for at dere har forberedt julegaver for barn. Det er vanskelig å finne riktige ord til å vise vår takknemlighet og beundring av deres handlinger. Også takker vi mye for Guds ord som dere deler med oss. Må deres bønners ord gjøre virkelig arbeid i hvert hjerte som var åpnet for Herren! Vi vet og føler oss slik at dere har omsorg for oss. Og dette gir oss livs krefter og tålmodighet i oppdragelse av våre barn.

Takk fra alle beboerne på barnebyen “Vårsol”.

Må Herren vår Gud velsigne dere og alle deres kjære!

 Underskrifter”