Info fra Steinar


Kjære gode venner!
Etter en flott Mannsmøte-helg på «Kvinatun», sammen med ca.60 menn, kjenner jeg det gir et veldig godt håp for tiden som ligger foran. Unge menn som vil engasjere seg i tjenesten for Jesus på ulike måter!
På onsdag 11.januar reiser jeg til Osterøy. Der blir det møter på Hjelvik Bedehus hver kveld kl. 19.30, søndag blir møte kl. 11.00. Passer det for deg er du hjertelig velkommen. Er det noen som vil huske møtene og meg i bønn så sier jeg hjertens takk for det.
Tur til Israel 12. – 26. mars. En 14 dagers tur. Prisen er kr. 17.900,- dette inkluderer reisen, frokost og middag daglig og tips i Israel.
Vi starter i Jerusalem 3 netter. I tillegg til program i Jerusalem vil vi besøke Barnebyen Neve Michael som vi støtter. Når vi kommer til Eilat bor vi på samme hotell hele tiden. Alle vil bo på suiter med soverom, stue bad og kjøkkenkrok. Det blir tilbud til ulike utflukter som du kan velge om du ønsker det. Vi kan nevne Petra i Jordan, Timna park med Tabernaklet, Undervannsobservatoriet, Tur på Rødehavet der vi seiler ved grensene til Egypt og Jordan, Det blir muligheter å besøke Delfin- parken og Ørkensafari.
På denne tiden er det vanligvis god norsk sommer i Eilat.
Velkommen med om du vil, da er det tid til å melde seg på!
Du kan melde deg på til Steinar Harila tlf. 922 67 031
E.mail: sharila@online.no