Kjære Steinar, kjære brødre og søstre!

 

De første kalde dagene er kommet og vi gleder oss med varmen inne. Deres hjelp kom akkurat på den rette tiden slik at vi kunne forsette å hjelpe de mennesker som er påvirket av rus og kunne dø uten hjelp.

Deres hjelp, vennskap og bistand er livsviktig for både arbeidere og rehabilitanter! På grunn av hjelp fra dere kunne vi kjøpe kull til å varme alle lokalene (hus, bygninger, verksteder, garasje, grønnsakslagerer osv) i begge våre to senter: Kotly og Preobrasjenka

.1 2

3 4

Det er vanskelig å finne rette ord til å vise frem vår takknemlighet og det er ikke lett å skrive på papir alle takkeord og gode tanker som vi vil sende til dere! Alle vi: arbeidere, rehabilitanter, foreldre og barn takker dere hjertelig og ønsker dere bare alt godt og Guds velsignelse!

Deres hjelp er et bevis av Guds ære og herlighet for oss alle!!!

 

Må Herren velsigne dere alle!

 

Med ære og vennlig hilsen,

direktør av Nytt Liv senteret

Sergei Matevosjan og alle beboere på Kotly og Preobrasjenka

Økonomisk støtte kan gies ved å klikke HER