Kjære venner til Dikony!

Snart er det slutt på sommeren og vi vil fortelle dere med glede hvordan sommeren vår har vert!

Den mest betydningsfulle aktiviteten var sommerleiren vår, som vi bare kunne fullføre med deres hjelp og støtte.

Det var 60 barn som deltok på leiren i år, og den varte i 21 dager. Alle arbeidere har gjort et fantastisk arbeid i løpet av alle disse dagene. Nesten alle barna har reist fra leiren med tårer i øynene fordi de følte seg som hjemme her, fikk varm kjærlighet og stor omsorg fra oss voksne. Her fikk vi nok engang bekreftelse på at personlig kjærlighet og omsorg til barn kan gjøre mirakler. I år hadde vi flere barn som kom til oss gjennom politiet. Vi fikk opplyst fra politiet at de barna var vanskelige og ulydige tenåringer, men takk og lov, vi fikk ingen problemer med dem.

På grunn av dere har hjulpet oss, kunne vi overraske barna flere ganger. Vi organiserte en fotballturnering sammen med et virkelig fotballag, hadde organisert sports orientering og de fikk bruke virkelig turist utstyr.

Barna på leiren laget en dans og den viser hvor mye de elsker og hvor mye frihet de føler.

Video ligger på Youtube og ved å trykk på linken så finner du den: https://www.youtube.com/watch?v=BFXUO5RWP-M&feature=player_embedded

 

Her er noe bilder fra sommerleiren.

Clipboard01 Dikony sommer

 

Selvfølgelig var ikke dette alt og sommeren er ikke slutt etter denne leiren.

Barn har deltatt i barneleiren som var organisert av Ingrids kirken. Tenåringene var enda mer lykkelig fordi de også kunne delta i en konfirmasjons- og en bibelleir.

Clipboard03 Dikony sommer Clipboard02 Dikony sommer

På slutten invitert vi til et veldig godt og menneskelig prosjekt. Vi hadde en integrerende leir som involverte både friske barn og barn med helseproblemer (invalide, nedsatt funksjonsevne) om å være sammen. Vi tror at dette gav barna en veldig verdifull og minnerikelig livserfaring!

Clipboard04 Dikony sommer

Tusen takk til dere for deres varme hjerter og for deres støtte!

Vi ber dere om å be for arbeid på Dikony og barnas hjerter.

 

Med vennlig hilsen,

Shutova Viktoria – direktør på Dikony