Takkebrev fra Svetlana Malutina og familie. 28.04.16


Kjære våre venner fra Norge!

Ærede Steinar!

Jeg heter Svetlana Malutina, jeg og familien min er veldig takknemlig for deres økonomisk hjelp og støtte.

I januar 2015 fant legene ut at jeg har kreft. Jeg ble operert, men på slutten av 2015 kom kreften tilbake. Jeg måtte opereres på nytt, operasjonen var dyr.

Både jeg og mannen min er pensjonister. Jeg jobber ikke og vi har adoptert tre små barn: Maria på 2 år, Nastja på 4 år og Katja på 12 år. Jeg passer på dem hjemme, derfor kan jeg ikke jobbe. Familien vår hadde ikke råd til å betale for operasjonen. Dere ga oss penger og jeg er kjempe takknemlig!

 

Tusen takk for deres hjelp!

Jeg må være sterk og frisk til å ha styrke for å være med og oppdra disse små jentene og gi dem utdanning.