Rapport fra byggingen av omsorgssenteret i Taitzy 15.04.16.


Kjære Steinar!

Raporter om våre saker.

Vi forsetter å kle fasaden med kledning på utsiden.

 

Montering pågår.

Vi har begynt med monteringsarbeid av vannrør og det elektriske innvendig.


Montering av gipsplater på veggene er påbegynt.

Barnebyen fikk en havarisituasjon i kloakksystemet som var lokalisert til renseavdelingen. Dette havariet har vi fikset. Dette skjer stadig fordi beboere ikke følger reglene for drift og vi måtte reparere kloakksystemet. Vi har snakket med dem igjen, forklart reglene igjen og håper det skal hjelpe. Nå virker systemet igjen.

Reparering.

Vi har dessverre ikke gjort noe mer på plenen, venter på bedre vær.

14 april 2016 kom det snø igjen.

Nå skriver jeg om veggpaneler for WC og våtrom. Slik panel brukte vi på kjøkkenet på Bedehuset. Kan dere undersøke hvor mye det koster å kjøpe de i Norge med frakt til Kotka? Vi trenger – 370 stk, monterings indre hjørner – 80 stk, monterings border nede – 100 stk. Vi må tenke på dette og ta bestemmelse hvor vi skal bestille dem. På mandag kommer et tilbud på panelene fra Finland, firma STARKI.
Tidligere har jeg spurt om farge for fasaden. Er det mulig å spørre Ivar om dette?
Vi har samtaler med et firma som skal installere heis på Omsorgsenteret. I neste uke skal vi underskrive avtale med dette firmaet.

Vi har det bra, alle er friske. Skal hilse mye til alle.
Sergei, 15.04.2016