Brev fra Nytt Liv Senter 01.04.16.


Vi har mottatt følgende brev fra “Nytt Liv Senter”

Vil dere være med å støtte vårt arbeid: Klikk HER

————

Kjære Steinar og alle medlemer i styre Stiftelsen ”Hjelp til Russland”!

Først vil vi takke for all venneskap, åndelig oppmuntring, støtte og hjep til Nytt Liv senteret.

Dere er våre trofaste venner og vi setter stor pris på forholdet vårt.

Vi har det stor sett bra. Nå er vi i full fart med forberedelse av ny vårsesong, planlegger alt som skal plantes og det vi skal så.

Dessverre kom vi igjen til en tøff situasjon i forhold med oppvarming både på Kotly og Preobrasjenka. Vinteren var nok kald og det er fortsatt mye snø hos oss. Slik ser området vårt nå:

og vi er nesten helt tomme for kull.

Vi har beregnet volum på kull til denne vinteren som vanlig (og før var det alltid nok), men på grunn av langt og kald både vinter og vår (værmeldinger viser at mars blir også kaldt) dene gangen mangler vi kull til en måned fremover.

Da trenger vi 100 tonn til som koster:

1 tonn – 23000 rub x 100 tonn = 230000 rubler + transportering: 7 biler på 5000 rubler = 35000 rubler. Så alt sammen blir – 265000 rubler = 3490 euro i forhold med valutakurs i dag.

Vi har prøvd å finne penger selv, men dette er veldig vanskelig. Alle våre penger har vi brukt til å kjøpe frø til ny landbruks sesong. Vi har dårlig samvitnighet at vi plager dere igjen, men dere er vårt eneste håp i denne situasjonen. Kan dere vurdere spørsmålet vårt og hjelpe oss til å kjøpe 100 tonn av kull til Kotly og Preobrasjenka hvis det er mulig?

Med mange gode hilsener og stor-stor takk på forhånd fra alle 270 beboerer på Nytt Liv.

Ønsker dere alt godt, god helse og Guds velsignelse!

Sergei Matevosjan, Aleksandr Svenjankovskyi, Valeryi Ostakhin og alle på Nytt Liv.