Reisebrev fra Israelstur – Februar/Mars 2016


 

Steinar Harila er på ny reise til Israel. Han skriver følgende på sin facebook side:

…………………..

04.03.16.

Nydelig farger i parken i Eilat i kveld.

 

04.03.16.

Her får vi besök av noe som ble våre gode venner. De velsignet oss på möte med flott sang og vitnesbyrd. Vi er så takknemlige til Gud og mennesker.

Foto glimt fra oss i Eilat. Mye glede og sang. Fordypning i Guds Ord. Neste Bibel ferie i Bibelens land blir i vår sammenheng 3.- 15 Oktober 2016. Nå er det tid for å melde seg på.

 

 

 

03.03.16.

En soldat forteller om livet i forsvaret. Han avla et sterkt vetnesbyrd om livet med Jesus.

 

Dette skulle alle våre venne opplevd. En nydelig ungdomsgruppe som sang og vitnet om sin tro og livet med Jesus. Dette var en höytidsstund for alle oss.

 

Gruppa vår som er på Bibelferie i Eilat. Vi har det så godt som det er mulig å ha det. Nydelig vär. Flotte mennesker, gode samlinger. Hotellet er så utrolig greie med oss. Byrået som organiserer turen er helt fantastisk. I kveld kommer en gruppe ungdom og synger og vitner på möte. Vi er takknemlige!

 

02.03.16.

På samlingene våre i Eilat er vi velsignet med nydelig musikk og sang. Ellers har vi daglig mellom 30 og 36 grader. Vi har det godt.

27.02.16.

Så går en dag med sterke opplevelser i Jerusalem og så i kveld på Neve Michael. Flott og väre sammen med barna her. Om de er glemt av de som skulle ta seg av de. Så er de ikke glemt av Gud.

 

Barna på Neve Michael synger av glede og takk. Her er store behov for ökonomisk stötte og hjelp. Nå må de bygge to store Bomberom. Slik er situasjonen.

 

Godt å möte noen av våre Russiske jöder som vi har fått hjelpt til Israel. Sterkt å höre deres historie.

————————

Den siste kvelden i Israel ble i hjemmet til de som leder reiseforetaket vi nå bruker. Her fikk vi et deilig måltid. Stekte pita på stein. Spiste ferske jordbær. Her fikk vi ha fellesskap i sang og undervisning. En stor opplevelse for oss alle. Takk til de som gjorde så mye for oss.