Rop om hjelp fra Dikony – Desember 2014


“Hjelp til Russland” har mottatt følgende mail fra Svetlana. Pris på operasjonen koster kr 750 Euro.

God dag.

Har fått en rop om hjelp fra Dikony. Ringte Vika og forklarte slik:

Ei ung dame på 25 år, heter Dasha Vladimirova, har jobbet på Dikony over 2 år, om ikke så lenge siden har sluttet på grun av har flyttet til mannen sin til en annen by. Dasha kom til en alvorlig bilulykke, bilen kan ikke repareres, situasjonen var nok livs farlig.

Hun har knust (smådret) lårbein, fikk traumatisk hjerne-hodeskade, ligger nå på sykehuset i trekkraft.
Mannen hennes har brukket bein tidliggere, ligger hjemme, situasjonen er veldig vanskelig for hele familien, de har ingen finanser. Dasha selv trenger en alvorlig operasjen (på russisk hjeter det osteosintez, vet ikke hva heter det på norsk), den kan ikke gjøres gratis, slik operasjon må betales, etter på kommer nok så lang og tung rehabilitering period. Vika og alle på Dikony som er glad i Dasha ber om støtte til behandling og bønnhjelp.

Vika hilser mye og takker på forhånd.

Mvh,
Svetlana

For å støtte vårt arbeid, klikk HER