Reisebrev fra Steinar Harila – Januar 2016


Steinar Harila har nylig vært på besøk til Russland. Denne gangen hadde han med seg Ivar Nilsen.

Steinar skriver følgende om turen Lørdag 23.01.16:

Omsorgssenteret i Taitsa vokser. Jeg leggger ut noen bilder i takknemlighet. Jeg har fått tillatelser til å legge ut bildene også fra en familie vi besökte. Der bor 9 personer. Mor, far og 7 barn på ca. 25 m2. Under forhold vi synes ikke er mulig å leve under. Vi måtte hjelpe til med kjöp av brensel og ström. De hadde ikke mulighet til å klare seg nå uten hjelp. Da vi kom dit sa de at de hadde fått litt ved fra naboen til å holde varmen med. Men det varte bare i 2 timer til. Så det var godt å få gi penger til kjöp av ved og betale strömregningen. Andre ringte og takket for hjelp som i dagens situasjon betyr livreddende hjelp. Takk til dere som gjör det mulig for oss å hjelpe. I dag reiser Ivar og jeg hjem. Takk for tjenesten og meningsfylte oppgaver. Så ble siste samling på denne turen i Sovjetski og på Sosialsenteret Lada. Det er vi som driver det. Der fikk jeg ha möte med Borgermesteren og Politimesteren på stedet, med noen fra byen og de som arbeider der. Her får vi praktisere vår tro. Jeg viste også filmen Brent jord. Den ble godt tatt imot. Godt var det også å forkynne om det store plassbytte på Golgata.   Der var en annen som tok straffen vi skulle ha. Takk igjen.

Omsorgssenteret i Taitsa

 

Gjennomgang av prosjektet

Besøkt hjem for gatebarn som vi finansierer driften av

 

 

Bilder av familien vi besøkte