Brev fra Nytt Liv, Bønn om hjelp til å kjøpe kull 2015


 

Kjære gode venner! Dette er et reelt nødrop fra mennesker som storsamfunnet ikke ser eller ønsker å hjelpe. Vi både ønsker og vil. Om vi bare klarer det. Om noen vil hjelpe oss med å hjelpe dem kan du sende gaven til 3080.32.71530. Brevet legges ut slik vi fikk det fra Russland 21.09.15

Takknemlig hilsen Steinar.

 

Vil du støtte vårt arbeid: Klikk HER

…………………………..

Kjære Steinar og alle i Stiftelsen ”Hjelp til Russland”!

Skriver til dere vedr. rehabiliteringssenteret ”Nytt Liv”

I dag bor det på vårt rehabiliterings senteret cirka 280 mennesker inkludert 53 barn. Dette er barna til de som arbeider på Nytt Liv senteret. De var født i de nye familiene. Av folk som fikk behandling her, og var født på ny og helbredet av Gud.

Fra året 2005 har det gjennom Nytt Liv Senteret vært mer enn 7000 mennesker. Disse har vært avhengig av narkotika og alkohol.  1200 mennesker fikk full rahabiliterings kurs, og de ble helt fri fra sin rus. 270 par har giftet seg her, og det var født 470 barn i de nye familier.

Snart kommer en ny høst-vinter sesong, og vi trenger å oppvarme våre boliger og produksjons lokaler. For hele sesongen trenger vi igjen 700 tonn av kull. For all kull og levering til plass, trenger vi 1 200 000 rubler (dette er 15 000 uro). På grunn av den vanskelig økonomien, og den politiske situasjonen i landet vårt, er prisene på kull stadig økt. I dag vi klarer vi å betale å bare 25% av denne summen. Vi forstår veldig godt at det er ikke bare vi som har det vanskelig økonomisk. Dere har flere prosjekter, og mange enkelte folk som trenger deres bistand og støtte. Vi forstår at den økonomiske krisen har falt over hele verden, men vi stoler på Guds ord, og håper at sammen kan vi gå over de tunge mørke kalle vinterdager. Vi har spurt flere organisasjoner om hjelp, men fremdeles har vi ikke fått noen svar. Veldig mange sier at de har det vanskelig selv, og dessverre kan ikke hjelpe. Alle vi, både arbeiderere og rehabilitanter, ber Stiftelsen ”Hjelp til Russland” og deg som leder, Steinar om hjelp i den vanskelig situasjonen.

Med stor takk på forhånd og alle beste ønsker,

Alle på Nytt Liv senteret, Sergei Matevosjan og daglig leder på Kotly – Aleksandr

P.S. Vi også takker dere mye for at dere har hjulpet oss med kull i fjor og for i fjor! Må Gud velsigne alle deres saker og tjenester!