Inntakssenter for hjemløse barn – Her kan du følge renoveringen


Kjære gode venner!

Så er arbeidet med renoveringen av et Inntakssenter for hjemløse barn i full gang. Som dere ser av bildene må det som er dårlig først vekk. Deretter begynner arbeidet med gjenoppbygging.

Vi legger ut disse bildene slik at du kan følge med i utviklingen av det som skjer her. Kjenner noen på at dette vil du støtte så er det så stort og viktig. Vi har satt i gang dette i tro til Gud og mennesker som kjenner et kall til å støtte dette. Det er ikke lenger tillatt å ta barn inn rett fra gata for adopsjon eller til en institusjon. Barna må først innom et inntakssenter. Siden ikke det finnes her så er vi utfordret av myndighetene og kirken til å gjøre det vi nå gjør. Vil du sende din gave så kan du gjøre det til konto: 3080.32.71530 eller på Vipps nr: 59695

Takk for at dere vil stå med å hjelpe oss å hjelpe!

Takknemlig tjener for Jesus og medmennesker

Steinar