Familie med 16 barn mistet alt i brann (050721)


EN TRAGEDIE HAR RAMMET EN FAMILIE MED 16 BARN. DE MISTET HUSET SITT OG ALT DE EIDE I EN BRANN
DE TRENGER VÅR HJELP. OM DU KAN OG VIL HJELPE KAN DU BENYTTE KONTO 3080 32 71530 ELLER VIPPS NR. 59695
LES HER HVA MIRJA VYPIRALENKO I BARNEBYEN VÅRSOL SKRIVER OM DETTE:
God dag kjære Steinar
Sender bilder av en flerbarnsfamilie som har mistet huset sitt i brann. Disse bildene kommer fra lokalavisen, “Gatchina Pravda”. En tidlig morgen, den 5.juli, stod huset til en flerbarnsfamilie i brann i Siverskij landsby. Familien heter Antipov til etternavn. Denne familien består av 14 mindreårige barn og 2 voksne barn. De har mistet absolutt alt i brannen.
Familien har stort behov for så enkle ting som sengetøy, bestikk, klær, sko og div. siden alt gikk tapt i brannen. Barna skal på skole til høsten og har stort behov for hjelp til det. Gud er god, ingen liv gikk tapt, alle kom ut med livene i behold. Men barna er blitt veldig skremt.
Midlertidig har familien fått en 2-roms leilighet til disposisjon. Men det er alt for lite plass til en så stor familie. Der ble det satt opp køyesenger i 3 etasjer. Men likevel er det plassmangel.
Byadministrasjonen kom i kontakt med oss og ba om hjelp med losjering. Lera holder på å lete etter en passe leilighet til dem som har nok plass og om 2 uker vil denne familie flytte inn til oss på Vårsol. Vi vil prøve så godt vi kan å hjelpe dem med det vi har.
Det var det som skjedde. Veldig trist.
Mvh, Mirja