Litt om situasjonen i Israel på Neve Michael 160521


Kjære Hava og alle barna og alle andre på Neve Michael!
Shabbat Shalom !!
Vi er bekymret for dere nå. Vi ser så mye uro og krig, media vet hvordan de skal føre krig mot Israel. Alfhild og jeg er veldig klar over dette. Men hvordan er situasjonen for dere nå? Mange spør og ber for dere. Har dere måttet bruke bomberommet? Bare disse spørsmålene til deg nå. Hils alle og si at vi står sammen med dere og vil støtte og hjelpe dere så mye vi kan.
Vi tror ikke på medienes skildring av situasjonen. Gud har en plan for Israel, vi tror på den.
Hilsen Alfhild og Steinar
Dette svarer Hava på Neve Michael:
Jeg har tenkt så mye på dere begge to, og jeg er så glad for at dere sendte meg en e-post. Hvordan har dere alle det?
Vi har akkurat kommet oss over den utfordrende perioden med Covid, og nå har vi operasjon «Guardians of the Walls» Det er så trist og deprimerende.
Forsvarsdepartementet krever at vi oppgraderer alle de trygge rommene, og at vi setter opp et ly i en av våre eldre bygninger i Neve Michael for 12 enslige kvinner og deres barn. Disse er alle er i velferdssystemet og bor i de farlige områdene i Israel. Dette betyr at vi kan ta inn over 30 nye små, til og med babyer og deres mødre. De får bli hos oss i opptil et år, og vi vil gi dem alle de fantastiske tjenestene som Neve Michael-barna får, samt yrkesopplæring. Dette er et prioritert prosjekt i velferdsdepartementet, spesielt nå. Vi trenger å samle inn en stor sum penger til de ovennevnte programmene, og det vil være fantastisk hvis dere kan hjelpe oss. Dette er virkelig et livreddende prosjekt på så mange måter. Barna i Neve Michael hadde panikk fordi de fleste av dem har familier i områdene der raketter blir avfyrt hele natten og hele dagen.
Dersom du kan tenke deg å hjelpe kan du benytte konto:
3000.20.47817