Video hilsen fra Steinar Harila (060321)


Steinar Harila skriver:

Kjære gode venner! Jeg har her lagt ut en liten video hilsen. Prøver å gi en oppdatering, om enn beskjedent på det arbeidet vi forsøker å gjøre for Jesus og medmennesker. I denne pandemitiden har vi nyttet tiden til å lage så gjennomarbeidet prosjekt som mulig. Når pandemien og vinteren slipper taket og vi kan reise over til Russland og drøfte prosjektene, så skal vi være klare til å starte med byggingen. Bildene av skolen og leilighetene er modeller slik de skal bli. For oss er det å gå ut på troshavet. Takk for at du vil ta dette med i dine bønner. Dersom du har mulighet og ønsker å støtte dette arbeidet økonomisk så kan du bruke konto: 3080.32.71530 eller Vipps : 59695. Under bildene kan du se prisene på byggeprosjektene. Inderlig takk for all forbønn og omsorg!