Brev fra Neve Michael (110121)


DETTE BREVET FIKK VI IGÅR FRA NEVE MICHAEL. DE ER SÅ TAKKNEMLIGE FOR DEN HJELPEN DE MOTTAR. DE TRENGER OSS VELDIG MYE NÅ. FINT OM DU VIL VÆRE MED Å BE FOR DEM, OG STØTTE ØKONOMISK VED Å BENYTTE KONTO: 3000.20.47817.

Takk for igjen og igjen å støtte oss og for at dere fortsetter å hjelpe oss.

Som dere vet er Israel fortsatt stengt ned, og dette gjør livet på Neve Michael ganske vanskelig og utfordrende.  Vi har så mange ekstra utgifter fordi vi må kjøpe datamaskiner og koble opp disse mot internett slik at alle barna hver dag kan ha forbindelse med lærerne.  Vi må også betale staben mye mer fordi de arbeider hele tiden.

Vi stoler på deres månedlige gave som gjør slik en forskjell og hjelper oss mye.  Dere velsigner våre barn og vi velsigner dere hele tiden.  Vi elsker dere og savner dere.  La oss håpe og be om et bedre nytt år.

Hilsen Hava og Neve Michael-familien