Fin film og hilsen fra Ladasenteret 09.12.20


Kjære Steinar og Alfhild, God ettermiddag! I dag sender vi deg en film om to aksjoner vi holdt i Tokarevo, Dyatlovo og Sovetsky – 25. og 26. november. Det er skrevet en stor artikkel om oss i avisen Vyborg, og vi ble også filmet av Vyborg TV. Folk ble veldig glade. Vi lagde pakkene selv, og de viste seg å være veldig gode. I hver pakke legger vi et brev om at dette er gaver fra Steinar Harila, «Hjelp til Russland» til jul og dagen for funksjonshemmede, med støtte fra administrasjonssjefen Mark Karvelis. Som vi lovet laget Karina en fantastisk video som vi sender til deg. Tusen takk for det faktum at vi kan gi slike gaver takket være Hjelp til Russland-misjonen og deg, dens leder. Guds velsignelser til dere!

Med respekt og kjærlighet, Galina, Karina, Nina, Tatiana, Anatoly, Alexey og sosialarbeidere, hilsener fra Mark.