Ladasenteret deler ut mat (261120)


Kjære Steinar og Alfhild, god ettermiddag!
Vi laget, som lovet, i går og i dag en kampanje for Julen og det Nye året. I går, den 25.11.2020, delte vi ut matpakker til handikappede og funksjonshemmede barn i Tokarevo og Dyatlovo. I dag, 26.11.2020, ble matpakker delt ut til funksjonshemmede i landsbyen Sovetsky. Karina vil lage en film, og vi skal vise den til deg senere. Takk for alt dere gjør for mennesker. Uten deres hjelp ville vi ikke ha vært i stand til å gjøre slike handlinger. Folk var veldig fornøyd.

Triste nyheter! I landsbyen var det en brann i et steinhus i en leilighet i 5. etasje. Brannmenn etterforsker årsaken til brannen. Administrasjonen bestemmer seg for flytting av beboere, fordi leiligheten må repareres etter brannen.  Takk Gud – det ble ingen ofre

Guds velsignelser.

Med respekt og kjærlighet,
Galina og ansatte.